tirsdag den 5. januar 2010

12-2009 Grillet lakseside

 Personer: 4














Du skal bruge:
600 g laksefilet
Pesto:
Frisk basilikum (en lille potte)
1 dl god olivenolie
3 spsk revet parmesan
2 fed hvidløg
1 tsk pinjekerner
Salt og peber

Sådan gør du:
Blend basilikum, olivenolie, parmesan, hvidløg og pinjekerner. Krydr med salt og peber.
Tænd grillen. Læg laksen på alufolie eller i et fad med skindsiden nedad. Krydr med salt og peber. Smør pestoen på laksen i et jævnt lag. Grill den ved indirekte varme under låg i ca. 20 min.

Servér laksen med tomatsalat og godt brød.
Pynt evt. med japansk tangsalat og babyspinat.

Vi grillede laksen på en grillpande, i ca 30 min. Den var lidt rå i midten, så den kunne nok godt have fået lidt længere tid.
Ellers en lækker ret, vi giver den ☻☻☻☻☺




0 kommentarer:

Send en kommentar

Her skriver ...

34 år, teknisk designer, bosiddende i Randers. Læseponny, hjemmebager, fritidsbarista, elektronista, grinende og spilleglad

Indhold

For et par år siden, stiftede en veninde og jeg en madklub. Vi mødes én gang om måneden, og hygger os.
De seneste opskrifter ses herunder.

Det ønsker jeg mig