tirsdag den 5. januar 2010

10-2009 Champignonsuppe

2 pers.

Det skal du bruge:
1 lille bakke friske champignons
½ bakke flødeost ( gerne med krydderurter )
Estragon
1/2 l buillon
1/4 l fløde
Brød


Sådan gør du:
Champignons skæres i skiver og svitses. flødeost tilsættes og smeltes i svampene. Derefter tilsættes estragon efter smag, buillon og fløde og suppen koger ca. 15 min. Smages til med salt, peber og evt. mere estragon.


En udemærket ret, dog lidt tynd. Den kunne godt have været mere cremet. Vi giver den ☻☻☻☺☺



0 kommentarer:

Send en kommentar

Her skriver ...

34 år, teknisk designer, bosiddende i Randers. Læseponny, hjemmebager, fritidsbarista, elektronista, grinende og spilleglad

Indhold

For et par år siden, stiftede en veninde og jeg en madklub. Vi mødes én gang om måneden, og hygger os.
De seneste opskrifter ses herunder.

Det ønsker jeg mig